Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Bafra musiki cemiyeti çalışmalara hız verdi !
banner852

Bafra Gazipaşa Mahalesi' nde; " Papazın Evi " olarak bilien binada, haftanın 2 günü ( Pazartesi- Perşembe ) akşamları çalışan Bafra Musıki Cemiyeti TSM Koro Şefi ve besteci Celalettin Demir şöyle dedi:

" Yeni mûsıki sezonunda yeni, yepyeni ve günümüze kadar gelmiş klâsik eserlerden oluşan , zengin ve kaiteli bir repetuvar ile musıkiseverlerin karşısına çıkabilmek için; şimdiden, tam kadro halinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Amacımız; geçmişte olduğu gibi bugün de; bu güzel musıkimzi, sanat müziğimizi lâyıkıyla temsil ve ifade edebilmek, yeni ve genç nesillere de mûsıkimizi sevdirebilektir. Zaten yurt genelinde; aşağı-yukarı her bir ilçe ve ilde mevcut olan mûsıki cemiyetlerimiz, gerek sanat gerekse de Halk müziği koroları hizmet vermeye devam etmektedir.

Bizler de Bafra Mûsıki Cemiyeti olarak; bu konuda bize düşen görev ve sorumluluklarımızın farkındayız ve bu amaçla repertuvar ve konser gibi çalışmalara; en iyi ve güzel biçimde, koro mensubu arkadaşlarımızla; ses ve saz olarak devam ediyoruz. Teşekkürler. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876