Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra Musiki Cemiyeti  Çalışmalara Hız Verdi

Haftanın 2 günü ( Pazartesi- Perşembe ) akşamları, 19-00- 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilen çalışmaların; sanat müziği koro şefliğini ise, konservatar tecrübelisi ve bestekâr Celalettin DEMİR yapıyor.

Bafra BAKAV ( Bafra Kalkınma Vakfı ) TSM Korosu ile Bafra Musıki Cemiyeti birleşerek Bafra MusıkiCemiyeti çatısı ve adı altında çalışmalarına devamediyor.

Bafra' nın adını; TRT Konserleri, ilçeler ve iller düzeyinde çeşitli konserler vererek duyuran deneyimli ve başarılı cemiyetin Başkan' ı Namık ANARAT' ın vefatı ise, cemiyet ses ve saz ekibi kadar; Bafra ilçesini de yasa boğdu.

Bafra Gazipaşa Mahallesi' nde, " Papaz'ın Evi " olarak bilinen eski ve tarihî binada çalışmalarını sürdüren Bafra Musıki Cemiyeti TSM Korosu'nun Başkan Yardımcılıklarını ise, İdris ANARAT ile Dr. İlyas YURTSEVER yapıyor.

Koro Şefi, bestekâr Celallettin Demir, " Bafra halkının sanat müziğine ve cemiyetimize duydukları sevgi ve ilgilerini; inşallah bu yıl da boş çıkartmayacağız.

Çalışmalarımızda kaliteye olduğu kadar bölgemizde, il ve ilçelerimizde sanat müziği alanında kendilerini ispatlamış Bafra ve Samsunlu sanatçılarımızın da eserlerine yer vereceğz.

Amacımız; Bafra' mızın mevcut müzik potansiyeli ve kapasitesini en üst seviyeye ulaştırabilmektir ve bunu da deneyimli koro ses ve saz elemanarırmızla en iyi bir biçimde yapabileceğimize inanıyor ve güveniyoruz.

Bu düşünce ve amaç doğrultusunda; çalışmalarımıza hız verdik ve vereceğiz. Tüm musıkisever halkımıza; bizlere bu konuda verdiği desteklerinden dolayı şahsımve koro ekibim adına çok teşekkür ediyor, sevgiler ve saygılarımı sunuyorum. " dedi.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.