Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Bafra Okuyor Projesi Başladı,
banner852

" Bafra Okuyor " Projesi; 19 Ekim 2020 itibarıyla, başlatıldı. Bu projeyle ilgili olarak; Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu' nun web sayfasından edindiğimiz bilgiler ise şöyle :

" İlçemizdeki ilkokul, ortaokul ve liselerimizdeki öğrencilerimize; kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuma sevgisi aşılamak ve okudukları kitaplardan beğendikleri bir cümleyi, kitap adı ve yazarı da belirterek 19/10/2020 Pazartesi gününden itibaren her akşam 20.00-21.00 saatleri arasında twitterdan paylaşım yaparak, öğrencileri kitap okumaya özendirmek ve sosyal medyayı olumlu yönde kullanmalarını sağlamak amacıyla " Bafra Okuyor " projesi hazırlanmıştır."

Bizler de projenin Bafra ilçesi ve ilçeye bağl tüm okullarımıza, öğrenci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876