Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra Şehit Aileleri Derneğinden  98. Mevlit

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının  98’ncisi  27. 07. 2019 cumartesi günü dernek binasında  gerçekleştirildi.

Temmuz ayında şehit olan  P. Atğm. Fatih Baykut, J. Komd. Er Erhan Özdaş, J. Komd. Er Murat Uzun, Polis Memuru İrfan Sadık Kocabaş, J. Komd. Er Halil Sert,   15 Temmuz Şehidi Sevgi Yeşilyurt, 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu, J.Er Erkut Yılmaz, P. Komd. Er Ahmet Aşçı, J. Er Bayram Yıldız, J. Komd.Çvş. Muhammet Önder, J. Uzm. Çvş. Kayhan Çizmeci, P. Komd. Er Mahmut Özcan, tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Bafra İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Murat Öner, Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı Çetinkaya mahallesi cami imamı İsmail Sipahi, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Derneğin fahri imamı Bülbül Hoca, Yeni Cami imamı Cemalettin Baş, Şeyhören mahallesi cami imamı Aslan Çalışkan  hocalarca okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin  ardından  Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı Çetinkaya mahallesi cami imamı İsmail Sipahi  hoca tarafından dua  yapıldı    

                                                                                                                                                                                                                     

Program yapılan ikramla sona erdi.                                                                                                

Anahtar Kelimeler:
BafraBafra şehit Aileleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.