Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 73 .Mevlit

Nisan ayı şehitleri P. Onb. Hasan Gülal,J.Astsb. Selçuk Karabakla,J. Uzm. Onb. Mehmet Karatut,P. Er Tuncay Türken, P. Er Zafer Kurnaz,Polis memuru Zikri Özdamar, Polis memuru Ramazan Arslan,İstihkam Astsubay İlhan Hamlı,J. Er Ali Altunışık, P. Er Mustafa Alan,J. Komd. Onb. Satılmış Şahin,Polis memuru Hayati Koçak ve tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Bafra 15 Temmuz Şehitler Cami imamı Hafız Cihan Kodal, Bafra Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun (Bülbül hoca) ve oğlu Hafız Ensar Boyun hocalarca okunan Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve yapılan duanın ardından program ikramla sona erdi.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.