Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Bafra Sera Osb’den Güzel Haber
banner852

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ;

Bürokratik işlemleri Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi Projesi Kalkınma Bakanlığı 2017 yatırım programına alındığını açıkladı.

Başkan Başar yaptığı açıklamada; Haziran 2013’de Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ziraat Odası ortaklığı ile başlayan, daha sonra Samsun Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı ve Samsun Büyük Şehir Belediyesinin ortak olduğu Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesinde önemli bir eşik daha aşılmış oldu. Bundan sonra ki süreçte yolumuza daha hızlı ve emin adımlar ile devam edeceğiz.
Sera OSB’nin bu günkü aşamasına gelene kadar birlikte çalıştığımız Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak ve bir önceki Valimiz Sayın İbrahim Şahin’e, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaaslan’a, Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a, Bafra Kaymakamı Sayın Ali Fuat Türkel’e, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin’e, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Tuncay Yurduseven’e, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Sayın Namık Kibaroğlu’na, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sayın Osman Tosuner’e, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve Bafra İlçe Müdürlüklerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

GÖKSEL BAŞAR
Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876