Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Bafra Sevdalısı Namık Anarat vefat etti

Bafra'da Özel bir Hastanede hayatını kaybeden Bafra Musiki cemiyeti Başkanı Namık Anarat'a Musiki Cemiyeti önünde tören düzenlendi.


Bafra Musiki Cemiyeti'ndeki törene, Bafra Musiki Cemiyeti Başkan vekili İdris Anarat, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Koro Şefi Levent Aydın, Bafra Musiki cemiyeti Türk Sanat Müziği Şefi Celalettin Demir, Musiki cemiyeti üyeleri ve sevenleri katıldı.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Vekili ve aynı zamanda amcasının oğlu olan İdris Anarat törende yaptığı konuşmada, Namık Anarat gönül dostuydu agabeyimdi, ben ona emmi derdim, oda bana gocabuba derdi. "Namık Anarat gönül insanıydı, kimseyi kırmazdı, cemiyet için bir program yapacağımız zaman emmi şöyle bir program yapmayı düşünüyoruz ne yapacağız dediğimizde hallederiz derdi. Hiç bize duyurmadan halederdi, Hastalığı boyunca hep talimatlarını aldık. O kadar zahmet çekmiş ki biz yanlız başımıza kaldığımız zaman anladık. "Bafra bir gönül adamı, bir kültür adamı, bir agebeyini kaybetti, Bafra Musiki Cemiyeti öksüz kalmıştır Allah mekanını cennet etsin emmi" dedi.

Konuşmaların ardından edilen dualarla alkışları içerisinde uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.