Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

BAFRA SPOR VETERANLAR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR.
banner852
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) orta Karadeniz Ligi’nde mücadele eden Bafra Spor Veteranlar Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Sinop Dersanespor Veteranları 5-3 mağlup etti.

Sinop`da Oynan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı.

Bafraspor veteranlar oyun hakimiyetini 5 dakikada ele aldı üst üste ataklarla ile Sinop kalesini yokladı. Atakların sonucu maçın 16. dakikasında rakip takımın oyuncusunun elle müdahale etmesi sonucu hakem penaltı verdi. Penaltıyı Zafer Teke Gole cevirdi. Skor 0-1 oldu.

Golden sonra Bafraspor veteranlar ataklarını sıklaştırdı ve 22 dakikada Zekeriya 30 metreden vurduğu muhteşem şut gol oldu. Skor 0-2 oldu. ilk yarı bu skorla bitti derken Bafra spor veteran spor defansındaki anlaşmazlığı Sinop veteranlar affetmedi durumu 1-2 yaptı bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

Maçın ikinci yarısına oyuncu değişliği ile başlayan Bafraspor veteranlar ilk golün sahibi Zafer Teke yerine Erdoğan Er İle başladı.

38 dakikada ceza sahasında mutlak golü engellemeye çalışan Sinop spor defans oyuncusu kendi kalesine gol attı. Skor 1-3 oldu.

40. dakikada Yasin`in gölü ile Bafraspor veteranlar skoru 1-4 çıkardı.

Skorun rahatlığı ile oyuncu değişiklğine giden Bafraspor veteranlar da oyundan Kaptan Kenan yerine Bünyamin akça, Birol`ın yerine Ercan Girdi.

54 dakikada Sinop Veteranlar attığı gol ile farkı ikiye düşürdü. Skor 2-4 oldu. Her iki takımda oyuncu değişikliklerine gitti. Bafraspor veteranlarda Hayrullah,Ertan`ın yerine Dursun ve hasan Oyuna dahil oldu.

65. dakikada Bafraspor veteranlar penaltı kazandı. Penaltıyı Zekeriya gole çevirdi. Skor 2-5 oldu. Golden sonra Zekeriya yerini Salim Kartal`a bıraktı. Hakemin 3. Dakika uzatma verdiği müsabakada, kontra ataktan gol bulan Sinop veteranlar skoru 3-5 yaptı bu aynı zamanda maçın skoru oldu.


TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Orta Karadeniz Grubu 3. Hafta Maç Sonuçları

Sinop Tersanespor 3 Bafra Veteranlar 5

Ayancık Veteranlar 1 Ordu Bezirganoğlu Veteranlar 1

Çorum Veteranlar 0 Samsun Metro Veteranlar 1

Bafraspor Veteranlar Tekrar liderliği aldı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876