Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Bafra TSO'da Devlet yardımları eğitim semineri verildi
banner852
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı, Akreditasyon ve Stratejik Planlama Sorumlusu Ayhan Avcı tarafından gerçekleştirilen Eğitimde, ‘KOBİ’lerin avantajlı, dezavantajlı yönleri ve Kobiler için Stratejik Planlama konuları ele alan Ayhan Avcı yapılacak olan planlamanın kobilere sağladığı faydalar hakkında bilgiler aktarıldı. Kobilerin İşletmesini kurarken ya da yürütürken, bir iş planı hazırlama sürecinden geçen, işinin başarısını etkileyecek tüm faktörleri inceleyen, işletmesinin geleceğe yönelik pazarlama, üretim, yönetim ve finansman planlarını hazırlayan bir işletme sahibi neler kazanır? Gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Sanayi Dış Ticaret Uzmanı Alişan Dereci ve Bafra İş ve İhracatı geliştirme Merkezi Dış Ticaret Uzmanı Celal Kortan Ersoy tarafından ‘Dış Ticaret ve Ekonomi Bakanlığı Devlet Yardımları’ bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Programda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve T.C Ekonomi Bakanlığının mutabık kaldığı, firmaların yerel düzeyde bilgilendirilmesi amacıyla ihracata ve hizmet sektörüne yönelik olarak sağlanan Devlet Yardımları ve yatırım teşvikleri ile serbest bölgeler, ithalat ve ürün güvenliği uygulamalarına ilişkin bilgileri içermekte olup; üretici, ihracatçı ve yatı-rımcılarımızın faydalanması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda; Yatırım, üretim, istihdam, ihracat zincirini kuvvetlendirmek ile Yatırım ortamını hem iç hem dış yatırımcılar için iyileştirip, nitelikli doğrudan ya¬bancı yatırımlar çekmek ve böylece uluslararası rekabet gücümüzü artırmak için Ekonomi Bakanlığı İhracatta Devlet Destekleri Eğitimi firmalarımız için verimli bir şekilde tamamlanmıştır.

Eğitim Programlarına katılan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ; ‘Üyelerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitim takvimimiz doğrultusunda programlar düzenlemekteyiz. Firmalarımıza mevcut işlerinde yararlı olabilecek ve yeni yatırımlar için farklı ufuklar kazanabilecekleri eğitimleri tertip etmeye özen gösteriyoruz. Eğitim programlarına katılan üyelerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum’ dedi
Eğitim Programlarına Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Genel Sekreter Talip Şahin , Eğitmen Ayhan Avcı, Eğitmen Alişan Dereci,Eğitmen Celal Kortan Ersoy ve üyeler katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876