Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Bafra (TÜGVA) Ortaokul öğrencilerini uğurladı
banner852
Türkiye Gençlik Vakfı Bafra İlçe Başkanı Serkan YAVUZ,öğrencilere tatilde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları,arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri,eğlenirken de kendilerini ahlaki ve manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri bir kış kampı programı düzenlediklerini belirtti.

YAVUZ,19 Ocak'da başlayan ve 1 hafta sürecek olan kampta tiyatro eğitimi,tarihi eser ve ören yerleri gezisi, kitap okuma yarışması,müze ve kütüphane gezisi,ebru çalışması,değerler eğitimi,spor aktiviteleri,el sanatları,edep-adab sohbetleri,ilahi,marş,voleybol,basketboltenis,badminton,mini futbol,masa tenisi,tırmanış,doğa ve kültürel geziler,santranç,paintball etkinlikleri ile öğrencilerin tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedeflediklerini kaydetti.

YAVUZ,TÜGVA'nın geleneklerine bağlı kalarak,çağın gereklerini iyi okuyabilen,topluma ve insanlığa deger katan,saygı,paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş,öz güveni yüksek,yenilikçi,çalışkan,iyi ahlaklı,hoşgörülü,başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalıştığını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876