Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra Türkav`dan 3. Geleneksel Piknik Şöleni

Samsun'un Bafra İlçesinde Türkav`ın 3. Geleneksel Piknik Şöleni Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Samsun Bafra Şube Başkanlığı tarafından 3. Geleneksel Dayanışma ve Kaynaşma Pikniği düzenlendi.

19 Mayıs Kent Ormanı’nda bir araya gelen Türkav üyeleri aileleriyle ve Çocuklarıyla birlikte piktik yapıp eğlenceli oyunlar oynadılar.

Türkav'ın 3.Geleneksel Piknik Şöleninde özelikle 4-5,6-7,9-10 ve 11-12 yaş grubundaki çocukların sırasıyla Çuhal yarışması, Yumurta yarışması ve Halat Çekme yarışmaları çekişmeli ve heyecanlı geçerken onları seyreden Aileleride onlar kadar eğlendi.Bu yarışmalar da dereceye giren miniklere de hediyeleri verildi.

Piknikte Türk kültürünü Örf Ve Adetlerini yaşatma adına keşkek, yağlı yanıç ve Yayıkta Ayran ikramında bulundular. Türkav Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol, "Çalışan arkadaşlarımız ve Aileleri için yaza hazırlık oluyor. Hayata bakış açımız vatan, millet, bayrak 1xbet sevgisi ve inanç değerlerimiz olmazsa olmazımız. Bugün de burada birlik ve beraber adına bir birlikteyiz." diye konuştu. Pikniğe Samsun Türkav Başkanı Muharrem Yıldırım, Terme Türkav Başkanı İbrahim Candan, Çarşamba Türkav Başkanı Bekir Özçelik, Türk Tarım Orman-Sen Bafra İlçe Başkanı Hayri Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Fincan, Sefer Uyar, Bafra MHP İlçe Başkanı Abdulrahman Çamaş, Bafra Halk eğitim Müdürü Yalçın Ak, 1930 Bafra Spor Külüp Başkanı Fatih Yıldız,1930 Bafra Spor As Başkanı Ramazan Güngör,Beski MHP Bafra İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Acar, Kemalpaşalılar Dernek Başkanı Muammer Güler,Okul Müdürleri,Öğretmenleri ve çok sayıda Türkav üyeleri katıldı.

Türkav'ın 3.Geleneksel Piknik Şöleninde Ankara Mamak ve Altındağ Müftülüğünde 19 Mayıs İlçesine Kampa gelen 12.kişilk İmam Gubu da bu etkinlikten etkilenerek Türkav'ın Öğretmenleri ile Çuhal ve Halat yarışmasın yaparak etkinlikte güzel saatler yaşayarak çocukluklarına döndüler.

Son olarakta etkinlikte Çekiliş sonucunda Hediye kazanlar hediyelerini aldılar.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.