Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra Ülkü Ocaklarından şehitlerimiz için Kuran tilaveti

Bitlis Tatvan’da helikopter kazası sonucu şehit olan 11 kahramanımız ve tüm şehitlerimiz için Bafra Ülkü Ocakları tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından tüm il ve ilçe ocaklarda gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilaveti Bafra Ülkü Ocakları tarafından da düzenlendi.

Ülkü Ocakları binası Ülkücü Şehit Fırat Yımaz Çakıroğlu Seminer Salonunda düzenlenen programa Ülkü Ocakları yöneticilerinin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi de katıldı. Yakıntaş İmam Hatipi Hasan Kul tarafından gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilavetinde Bitlis Tatvan’da şehit olan 11 kahramanımız ve tüm şehitlerimiz ruhuna dualar okundu.

Kuran tilavetinin ardından konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin “Bingöl’den Tatvan’a giderken kaza sonucu şehit olan 11 şehidimiz için Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda tüm il ve ilçe ocaklarında eş zamanlı olarak Kuran-ı Kerim ve dualar ediyoruz.

Bizde Bafra Ülkü Ocakları olarak şehitlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz. Pandemiye rağmen katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah yakınlarına sabır versin. En güçlü silah dua aslında. Allah milletimize sabır versin. Rabbim bu tür acıları bir daha yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.