Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

BAFRA VETERANLARIN İDMANLARI NEFES KESİYOR..

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları "İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol ligine bu yıl katılan Bafra Veteranlar bu hafta sonu Sinop dersanespor ile karşı karşıya gelecek.

Bafra spor veteranlar takım başkanı ve kaptanı Kenan Ekbul; Sinop dersanespor hazırlıklarını haftada 3 idmanla devam ettiriyoruz. Lige anca adapte olduk takım arkadaşlarımızla beraber her gecen gün gücümüze güç katıyoruz. İki günde bir idman yapıyoruz haftada bir günde tam sahada çift kale maçımız oluyor. İdmanlara katılan, katılamayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sinop maçı bizim için çok önemli 1990 yıllarında Bafra spor`dan Sinop spora transfer oldum. Sinop`u ve sporunu iyi biliyorum. Eski futbolcu arkadaşlarımla tekrar forma giyerek yeşil sahada buluşmamız beni ayrı heyecanlandırıyor” dedi.

Veteranlar Futbol ligine bu yıl katılım sağlayan Bafra spor veteranlar kendi evinde Ordu spor`u 2-1 yenerek lige puanla başlayıp gecen senenin şampiyonu Samsun Metro vetaranlarla deplasmanda golsüz beraberlik sağlamıştı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.