Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra'ya kupalarla döndüler


Kulüp Başkanı Burhan Apaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9-10 Eylül 2017 tarihinde Adana Kelaynak Havacılık Kulübü Hürmeydan Hava Parkı Tesisleri'nde yapılan model uçak akrobasi finaline 7 kişilik ekiple katıldıklarını belirtti.

Finalde dağıtılan 12 kupadan 8'inin sahibi olduklarını vurgulayan Apaydın, başarılarından dolayı sporcularını tebrik ederek, "Daha önce 2013 ve 2014'te şampiyon olarak 24 kupayı Samsun'a getirmiştik. Bu yıl kazandığımız kupa sayısı 11. Kazandığımız bu kupalarla Bafra'da ekip havacılığına olan ilgiyi artırmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Apaydın, Bafra'ya hava parkı yapılmasını istediklerini, bununla ilgili zamanında girişimlerde bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade ederek, yetkililerden destek istedi.





Anahtar Kelimeler:
BafraHava Sporları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.