Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Bafra Yeni Pazar Yerine Hazırlanıyor
banner852

Bafra’da yapımına başlanan Küçük Pazar Yeri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni Pazar Yerinin, Bafralılara ve özellikle bölge esnafına iklim koşullarından etkilenmeden daha sağlıklı bir ortamda haftanın her günü alışveriş imkânı sunulması hedefleniyor.

Pazar Yeri’ndeki esnafları, çekilen kura ile geçici yerlerine taşınmasının ardından Başkan Kılıç sık sık söz konusu alana ziyaret gerçekleştirerek gerek yeni Pazar Yeri çalışmaları ile ilgili bilgiler veriyor gerekse esnafların taleplerini dinliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Her imkân bir imtihandır" bilinciyle hareket ediyor, halkımıza gece gündüz hizmet etmenin gayretiyle çalışıyoruz. Mevcut durumuyla eksikleri bulunan Küçük Pazar Yeri için yeni ve modern bir proje ihtiyaç haline gelmişti. Bölgenin ihtiyacına cevap verecek yeni Modern Pazar Yeri yapımı için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İnşallah burayı en kısa zamanda yeniden yaparak bölgemize yakışır yeni Pazar yerimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Daha modern, daha estetik, daha kullanışlı alanda hemşerilerimizin alışveriş yapabileceği, esnafımızın konforla buluşacağı Küçük Pazar Yeri’ni bir an önce Bafra’mıza kazandırmanın çabası içerisindeyiz” dedi.

Küçük Pazar Yeri Projesi’nde, Hasan Aslan Caddesi ve Lise Caddesi’ndeki giriş çıkışlar; mevcut düzendeki trafik sıkışıklığına çözüm üretecek şekilde düzenlenmiş ve otoparkla desteklenmiş şekilde oluşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876