Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Bafra Yine Tek Yürek Oldu
banner852

Ülkemizin bütünlüğüne zarar verecek her hususta koşulsuz şartsız bir araya gelen ve ortak bir duruş sergileyen Bafralılar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütleri YPG/PKK/ PYD ve DAEŞ'e karşı yürüttüğü Barış Pınarı harekâtı için de tek yürek oldu.

Belediye Meclis Üyeleri ve Mecliste grubu bulunan Siyasi parti İlçe Başkanları ile birlikte ortak bir basın bildirisi ile Barış Pınarı harekâtına verilen desteğin ifade edilmesinin ardından, İlçede bulunan esnaflara ve vatandaşlaraTürk bayrağı dağıtıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde Ordumuzun gerçekleştirdiği Barış Pınarı harekâtına tüm Bafra’nın sonuna kadar sahip çıktığı ve desteklediği görüldü.

27 Mayıs 1919 Yılında, İzmir’in Yunan askerleri tarafından işgali, İtilaf devletlerinin Anadolu’da yaptığı faaliyetler, Pontus Rum çetelerinin katliamlarına karşı yapılan büyük mitingde olduğu gibi, Ülkenin bağımsızlığını hedef alan her türlü girişimde tek yumruk olmayı başaran Bafralılar Barış Pınarı harekâtında da aynı tavrı sergiledi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtına destek olmak üzere Bafra’mızda yine bir araya geldik, yine tek yürek olduk. Geçmişte olduğu gibi, bu günde birliğimizi ve bütünlüğümüzü tehdit eden her unsur karşısında tek yumruk olabilmek bizim fıtratımızda var. Türkiye’mizin Barış Pınarı Harekâtı ile terörizmle mücadeleye, Suriye'nin toprak bütünlüğünün sağlanmasına katkıda bulunacağına inancımız tam. Dualarımız ve desteğimiz Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş ordumuzla birliktedir” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876