Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner797

Bafra’da 1. Ve 3. Hat dolmuşları kontak kapattı

2. Nolu dolmuş hattın  05.08.2019 Pazartesi günü Devlet Hastanesine yolcu taşımaya başlamasını, istemeyen 1ve3 hat sabah saat 07:00 sularında kontak kapatarak eylem yaptı.

Edilen bilgiye göre 65  tane araba durağa çekildi. Bafra Belediyesi ve kaymakamlık`tan sonuç bekliyorlar.

Haberin Videosu için Tıkla 

">

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Xxxxc 5 yıl önce

Niye böyle bır sacmalık yapıyorsunuz kemal pasada oturan insanlarız bıx napcaz her seferınde 2 dolmusmu degiştircez hastaneye cıkmak ıcın yada ıshaklı ısıklarına kadar yurucez ordan mı dolmusa bıncez herkes kendını dusunuyor

Avatar
Filiz 5 yıl önce

Nedir bu yaa böyle bi saçmalık olmaz iki dolmuş deyistiriyoz bizim cebimize yazık değilmi insallh çalışır hastaneye ikinci hat

Avatar
Gurbet 5 yıl önce

1 ve 3 nolu dolmuşları kullanmayın sizlerde 1 hafta boyunca... mağdur halk oluyor.. enteresan .. kontak kapat halk mağdur olsun..yokmu şu para kazanma hırsı.. ahiret için bu kadar hırsımız olsa :)