Öne Çıkanlar demet akalın yeraltı
banner797

Bafra`da 19 Mayıs Kutlamaları..
 Atatürk Anıtı önünde başlayan Gençlik Yürüyüşü Kent Meydanı’nda son buldu.Düzenlenen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şen ocak tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Bafra Suni cim sahada devam etti.

Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş ve Belediye Başkanı Zihni Şahin öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Öğretmeni Nevin Çelebi tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından konuşan Kaymakam Halis Arslan, 'Samsun 19 Mayıs'tır, 19 Mayıs Samsun'dur. Bu coşkuyu Türk milletine yaşatan Samsunlulara, bu kutlu yürüyüşün lideri Gazi Mustafa Kemal'e minnet ve şükran borçluyuz' dedi.Kaymakam Halis Arslan’ın konuşmasının ardından okulların ve sporcuların geçit Matadorbet töreni izledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren Özel Çocuklar Eğitim Kulübü öğrencilerine protokol tarafından madalyaları verildi. Öğrenciler tarafından şiirler okundu,halk oyunları gösterileri yapıldı. Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden program bayrak gösterisi ile son buldu.

Programa, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Millieğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun,Bafra Ziraat odası başkanı Osman Tosuner, Gaziler,siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.