Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner797

Bafra’da ağaç budama ve bakım çalışmaları hız kazandı

Yaşam kaynağımız olan ağaçların düzenli gelişimi ve gelecek nesillere daha sağlıklı aktarılmasını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Bafra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda, caddelerde, sokaklarda, kamu alanlarında, park ve bahçelerde bulunan ağaçların budama ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor. Hızla yürütülen çalışmalar kapsamında kuruyan, yol kenarlarında tehlike arz eden ve kırılan ağaç dallarının bakımı yapılarak sağlıklı büyümeleri sağlanıyor.

Ağaçların düzenli gelişimini sağlamak, rüzgâr ve fırtınalı havalarda tehlikeyi en aza indirmek, ağaçlara istenilen formu vermek, çiçeklenme miktarını ve kalitesini arttırmak amacıyla yapılan budama işlemleri Bafra Belediyesi’nin ekipleri tarafından gerekli güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.