Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Bafra’da Atatürk’ü Anma Törenleri

Samsun’un Bafra İlçesi’nde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeni Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde tören düzenlendi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü nedeniyle tören 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde tören yapıldı. Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve Belediye Başkan Hamit Kılıç’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan törende saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk Sunma törenin ardından Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde anma programı düzenlendi.

Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, daha sonra “Mustafa Kemal’i Düşünüyorum şiir okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Program Atatürk konulu sinevisyon, orotoryo ve okul korosunun gösterisi ile son buldu.

Törene, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer, daire müdürleri, gaziler, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve sivil erkan ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.