Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Bafra`da Dev Referandum Mitingi
banner852
 Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Referandumda Evet mitingine Ak Partililerin yanı sıra Bafra’lı vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Bafra Belediyesi Miting alanına belediye önünde  toplu kalabalık yüzlerce kişi ile meşaleler eşliğinde yürüyerek gitti.

Dev Mitinge Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel,Samsun Ak Parti  Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Ak Parti  Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Ak Parti  Milletvekili  Ahmet Demircan ve Samsun Ak Parti  Milletvekili  Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Samsun Ak Parti  Milletvekili  Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Katıldı.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığının Önünde Gerçekleşen mitinde İlk önce Sırala İle AK Teşkilat kademeleri kürsüye çagırıldı.Ardından  toplu bir şekilde  gürsüde birlik beraberlik için el ele pozlar ile vatandaşları selamladılar.

İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven konuşma yaptı.  Yurdaseven  konuşmasında  katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ve şükranlarını sundu. Sözlerini fazla uzatmayan yurduseven  katılım sağlayan sayın milletvekillerimizle referandumun son mitinginde sizleri yalnız bırakıyorum hepinizden Allah razı olsun şeklinde konuştu..

Sırayla konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in Teşekkür konuşmasında sonra Samsun Milletvekilleri referandum süreci içersinde EVET çalışmalarını EVET ile Yeni Büyük Türkiye ile buluşturacaklarını ifade ettiler. Türkiye`nin  hedeflerini bir kez daha seçmene anlatılar..

 

Son Olarak Kapanış Konuşmasını Yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ise şu ifadelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle ilgili, "Bizim hiçbir şeyimiz gizli falan değil. 18 maddede de her şey açık yazıyor. Siz okumasını bilmiyorsanız bizim diyeceğimiz bir şey yok. Sayın Kılıçdaroğlu okuduğunu anlamamış zaten." dedi.

Bakan Kılıç, Bafra AK partinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, muhalefetin artık yalanın her türlüsüne başvurmaya başladığını söyleyerek Bafralı merttir, Bafralı delikanlıdır, Bafralı sözünün eridir dedi.

Ana muhalefet partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halk oylamasına sunulan 18 maddenin içinde gizli şeyler olduğunu söyleyerek milleti kandırmaya çalıştığını anlatan Kılıç, "Yok öyle olacak, yok böyle olacak, orada gizli var, burada gizli var'. Bizim hiçbir şeyimiz gizli falan değil. 18 maddede de her şey açık yazıyor. Siz okumasını bilmiyorsanız bizim diyeceğimiz bir şey yok. Sayın Kılıçdaroğlu okuduğunu anlamamış zaten." ifadesini kullandı.

Darbenin kontrollüsü veya kontrolsüzü olamayacağını vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:

"Sayın Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ne demişti? 'Biz havaalanına indik, oradan da başka bir yere geçtik'. Nereye geçtiği çıktı ortaya. Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gitmiş, kontrollü ortama gitmiş. Nasıl gittiğini gördünüz. Ben asıl soruyu orada soruyorum. İstanbul'da, Ankara'da, Türkiye'nin dört bir yanında tanklar, helikopterler ortaya çıktı. Şimdi ben sana soruyorum. Sen İstanbul Havalimanı'na indin, VIP'e gittin, sonra orada bekledin, dışarı çıkarken seni geri götürdüler. Görüntülerde var. Sonra kiminle ne konuşuldu da orada duran tanklar çekildi, sen rahat rahat çıktın? Ne oldu da VIP önünden o tanklar çekildi, Sayın Kılıçdaroğlu rahat çıkabildi ekibiyle beraber. Onun cevabını verebiliyor mu? Bunun cevabını veremiyor."

Kılıç, 16 Nisan'da, 15 Temmuz gecesi yaşananların hesabının sandıkta görüleceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bir de diyorlar ya 'tek adam'. Sayın Kılıçdaroğlu genel başkan olarak kaç seçim kaybetti? Yedi. Yedi seçiminde birinci parti olamadı, koltuğa oturduğundan ya da oturtulduğundan beri. Sekizinci, halk oylaması olacak, sekize doğru gidiyor. Türünün tek örneği olarak yedi seçimde birinci olamamış, yedi seçimi kaybetmiş kişi olarak hala koltuğunda oturuyor. Türünün tek örneği, tek adamı. Dolayısıyla bu tip iddiaları ortaya koyarken insan birazcık kendi durumuna bakar. 16 Nisan'da 'evet' çıkınca inşallah Cumhuriyet Halk Partisini de Kılıçdaroğlu'ndan kurtaracağız." dedi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876