Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner798

Bafra’da Düğün Magandalarına Geçit Yok

Bafra İlçesinde düğünlerde havaya ateş açmak sureti ile TCK 170. Maddesinde zikredilen Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokulması ve 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet etmek suçunu işleyenler hakkında kolluk kuvvetlerimiz titizlikle çalışmaktadır.

Jandarma sorumluluk sahasında bulunan mahallelerde düzenlenen düğünlerde fotoğraf ve video ile desteklenmek suretiyle Jandarma sivil ekiplerince havaya ateş açtığı tespit edilen kişilerin kimliklerinin tespit edilmesine müteakip haklarında adli ve idari işlem yapılacağı kamuoyu ile daha önce paylaşılmıştı.

Daha önce haklarında idari ve adli işlem yapılanlara ek olarak kimlik tespitleri tamamlanan 6(altı) şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile *”Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak ve 6136 Sayılı Kanuna muhalefetten işlem başlatılmıştır.

Her hangi bir ayrım yapmadan, hakkaniyet ile kanunların kendisine verdiği yetkileri kullanarak hizmete devam eden Türk Jandarması bundan sonrada Büyük Türk Milletinin hizmetinde olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine 3 yıl önce

Bosverin ya her gece silah sesleri geliyo nasıl bı kısıtlama yada yasak bu adamına göre muamele sadece jandarma bı gorunuyo yemeğini yeyip çayını içip gidiyo ayıptır ya