Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Bafra`da Gaziler Günü Kutlandı
banner852

Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan törende Gaziler Derneği, Bafra Belediye Başkanlığı ve Bafra Kaymakamlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Başkanı Rahmi Şahin yaptığı konuşmada, "19 Eylül Gaziler Günü Türk kahramanlığının cesaret ve fedakârlığının en büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında taçlandığı bir gündür. Kahraman Gaziler gününüz kutlu olsun. Sizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşayan birer temsilcilerisiniz. Sizler Şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Gururla taşıdığımız Gazi unvanı Ata’mızdan biz gazilere intikal eden en büyük mirastır ”dedi. 

Törene Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, muharip Gaziler Derneği, Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkan ve üyeleri, askeri erkân, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876