Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Bafra`da Halılara 'koronavirüs' temizliği!

2019’un Aralık ayında Çin’de ortaya çıkan ve Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını, temizliğin önemini bizlere hatırlattı.

Koronavirüs endişesiyle ev temizliği, kişisel hijyen konularına daha fazla önem veriyoruz. Bu noktada uzmanlar, kişisel bakım kadar ev temizliğinin de önemine vurgu yapıyor. Ev temizliği denince de akla gelen en önemli eşyalardan biri olan Halıların temizliği de önem kazanıyor.

Bafra Gökyüzüm Halı Yıkama İşletme sahibi Mustafa Demircioğlu “Hizmete girdiğimiz ilk günden bu zamana kadar kusursuz bir hizmet veriyoruz. Bu zorlu süreçte de halkımıza hizmet vermeye davam ediyoruz.

24 SAAT`TE TESLİMAT

Bafra Gökyüzüm Halı Fabrikası olarak Halıları yıkarken Sağlık Bakanlığı'nın onaylamış olduğu dezenfektan ve temizlik ürünlerini kullanıyor. Halıları belirli kurallara uygun şekilde evlerin kapısından alıyoruz, müşterilerle temas olmuyor. Halıları 24 saat içersinde temizleyip, yıkayıp kapıya getiriyoruz.

BAFRA`DA İLK VE TEK KURUTMA SİSTEMİ

Halı temizliğinde en önemli konulardan biri kurutma işlemi, “Sokak aralarında, apartman altında, caddelerde kurutma işlemi yapılıyor. Buralarda kurutulan halılar daha da kirleniyor” Halı fabrikamızda ilk önce halınız çırpma dediğimiz bölümden geçiyor. Çırpma bölümü Halınızın tozu alınıyor. Daha sonra Tam Otomatik 8 fırçalı son sistem halı yıkama makinesin da yıkanıyor. Yine son sistem dediğimiz Sıkma makinesinde sıkılıp, Kurutma odamızda kurutuyoruz., dezenfekte işlemi de yapıyoruz. Halılarınız 24 saat içersinde teslim ediyoruz.”şeklinde konuştu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA %10 İNDİRİM

İşletme sahibi Mustafa Demircioğlu “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı özveriyle çalışarak hayat kurtarmaya devam eden sağlık çalışanlarına Teşekkür ederiz.Ayrıca tüm sağlık çalışanlarımızın halılarını %10 indirim ile yakıma kampanyası yaptık.

Sizlerde bizlerden hizmet talep ediyorsanız iletişim bölümünden veya aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz.

(0362) 544 44 12 & 0539 402 54 93

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.