Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra'da Haziran Dolu Dolu Geçecek

Yılın her ayında çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturma gayretinde olan Bafra Belediyesi, oluşturduğu kültür sanat takvimiyle Haziran ayında da; konser, satranç turnuvası, şiir dinletileri,motivasyon etkinlikleri, kültür gezileri, çocuk festivali düzenlenecek.

Haziran ayı içerisinde Bafra’daki etkinlik takvimi şöyle:

5 Haziran Pazar günüLGS’ye girecek olan öğrenciler için okulları önünde kurulacak çadırlar ve farklı etkinliklerle moral vemotivasyon desteği sağlanacak.

6 Haziran Pazartesi günü, Kızılırmak Sedde Parkında öğrenciler ile birlikte “Dünya Çevre Günü Etkinlikleri” gerçekleşecek. Etkinlik saat 11.00’de başlayacak.

8 Haziran Çarşamba günü, yine Kızılırmak Sedde Parkı’nda, saat 20.30’da Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Şiir Okuma Yarışması ve Şiir Dinletisi”yapılacak.

10 Haziran Cuma günü, yine öğrencilere motivasyon amaçlı etkinlikte sevilen sanatçı Resul Aydemir 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 19.30’dagençlerle konserde bir araya gelecek.

11-12 Haziran Cumartesi ve Pazar günü satranç tutkunları Ali Kale Turistik Tesisleri’nde ödüllü Geleneksel Satranç Turnuvası’nda kozlarını paylaşacaklar. Turnuvaya başvuru, rekor düzeyde.

20 Mayıs Pazartesi Kültür Gezileri kapsamında lise son sınıf öğrencileri Ankara’yı ziyaret edecekler.

14-15Haziran Salı ve Çarşamba günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda hayata geçirilecekPlayland Çocuk Festivali’nin de çocuklar doyasıya eğlenecekler.

18 Haziran Cumartesi TYT, 19 Haziran Pazar günü AYT’ye girecek olan öğrenciler için okulları önlerinde çadır kurularak moral motivasyon desteği sağlanacak.

Haziran ayı etkinlik programı ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlayan Bafra Belediyesi, öte yandan 27-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali (KAPIKAYAFEST) içinde yoğun bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.