Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Bafra`da İlaçlama Çalışmalarına devam ediyor
banner852

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek ve haşerelere karşı başlattığı ilaçlama çalışmalarının 4. turunu gerçekleştiriyor.

Ekipler her yıl olduğu gibi bu yılda larva ve haşere mücadelesinde Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiye ettiği ilaçları kullanıyor. 

İlaçlama yapılarak vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesini amaçlanıyor. 
Ekipler dumanlama yerine ilaçlamada en son sistem olan ULV spreyleme sistemini kullanıyor. 

Temiz şehir algısına yakışır bir şekilde hizmet verdiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizin her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için aralıksız çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan biride larva ilaçlaması. Bu bağlamda ilçemizdeki çöp konteynırları ve parklar ve mesire alanları gibi noktalarda ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Dedi. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, larvalarla mücadele kapsamında tüm cadde ve sokaklarda haşerelerin üreme kaynaklarına yönelik larva tarama ve ilaçlama çalışmaları yapıyor. Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli elemanlarla yürütülen çalışmalar, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlarla gerçekleştiriliyor. Genel ilaçlamanın yanı sıra, sivrisinek, karasinek, larva mücadelesi çalışması yapan ekipler, dezenfekte işlemini de ihmal etmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876