Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Bafra’da İş İnsanlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
banner852

Bafra Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşcı, Oda Başkanları ve çok sayıda sanayici ve iş insanı katıldı.

HAMİT KILIÇ: “EKONOMİMİZE VE İSTİHDAMIMIZA KATKI SAĞLAYACAK HER TÜRLÜ YATIRIMI TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEKLEYECEĞİZ”

Toplantıda ilk olarak konuşan ve düşüncelerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Bafra’da ekonomik kalkınma ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma için samimi ve kararlı bir gayret içerisindeyiz. Bugün de Sayın Genel Başkan Yardımız ve Milletvekilimiz ile birlikte bu doğrultuda fikir alış verişinde bulunmak istedik. Davetimize icabet eden iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bafra’mızla ilgili çok önemli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, ilgili bakanlıklarımızdan, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan, Sayın Orhan Kırcalı ve diğer milletvekillerimizden her türlü desteği alıyoruz. Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projemizin ilçemizde önemli ölçüde katma değer kazandıracağından şüphemiz yok. İlçemizde gerçekleştirilen ve ekonomimize ve istihdamımıza katkı sağlayacak her türlü yatırımı tüm gücümüzle destekleyeceğiz” dedi.

ORHAN KIRCALI: “İSTİHDAMIN ARTIRILMASI NOKTASINDA İLÇEMİZE KATKI SAĞLAYACAK PROJELER ÜZERİNDE HASSASİYETLE DURUYORUZ.”

Daha sonra söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise: “Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde gerek Bafra Belediyemizin gerekse merkezi hükümetimizin çalışmalarıyla çok önemli yatırımları Bafralı hemşehrilerimize kazandırmaya devam ediyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde sona yaklaştık. Hükümet Konağımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni Adliye Binamızın yer tahsisi gerçekleştirildi. İŞKUR binamız hizmet girdi. Tofaş Kavşağında ki çalışmalarımızı sonlandırıyoruz. Sera OSB ve Karma OSB ile ilgili çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. Bafra’mızın mevcut potansiyelinin artırılması, ekonomisine yeni değerler katılması ve istihdamın artırılması noktasında ilçemize katkı sağlayacak projeler üzerinde hassasiyetle duruyoruz.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

ÇİĞDEM KARAASLAN: “İŞ İNSANLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ YOL HARİTAMIZI OLUŞTURMAK ADINA BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise “ Sanayimizin ve üretimimizin değerli temsilcileri olan iş insanlarımız ile istişare amaçlı bir araya gelmek bizler için önemli. Pandemi sürecinin en çok etkilendiğini düşündüğümüz üretim mekanizmasının en önemli çarkları olan sanayinin belkemiği olan iş insanlarımızın düşünceleri bundan sonraki yol haritamızı oluşturmak adına bizler için çok kıymetli. Sağlıkta yaşanan ve tüm dünyayı küresel olarak etkileyen krizin aynı zamanda bir sosyo-ekonomik soruna dönüşmemesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde güçlü mücadele veriyoruz. Sağlıkla ilgili verilen mücadelemizin yanında ekonomik çarklarımızı da diri tutmak noktasında kararlı adımlar attık. Samsun bu dönemde öncülüğünü ve liderliğini ortaya koydu. Samsun 2021 yılının ilk 6 ayında geçen yılın rakamlarına göre ihracatta % 101 artış olduğunu gösteriyor. Daha şimdiden 1 milyar dolarlık ihracat hedefimizi geçtiğimizi görüyoruz. Samsun’da üretim pandemiye rağmen hız kesmeden devam etti. Bu başarıda Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesinin yanında kriz yönetimindeki iş birliğimiz ve hiç vazgeçmeyen, üretime devam eden iş insanlarımızın katkısı çok büyük. Bu artan ivmeyi daha da hızlandırmak için gereken ter türlü çabayı ve desteği sürdüreceğiz. Bafra’da Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Türkiye’de örnek olacak bir proje. Diğer taraftan Millet Bahçesi ve benzeri projelerle Bafra’nın çehresinin değişeceğine inanıyoruz. Bir yerde birlik ve beraberlik siyaseten istikrar ve o bölgeye gönül vermiş çalışan insanlar varsa başarı kaçınılmazdır. Bafra’da bu fazlasıyla var. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızın Samsun, Bafra ve Türkiye ekonomisi üzerine verimli olduğuna inanıyorum” dedi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan iş insanları tek tek söz alarak düşüncelerini ve taleplerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876