Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Bafra`Da İyiler Mahalle Turunda

Bafra`Da İyiler Mahalle Turunda

İYİ Parti İlçe yönetimi ve Meclis Üyeleri ile beraber 31 mart yerel seçimler sonrası mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyareti bulundular.

İYİ Parti ilçe Başkanlığı olarak yapılan mahalle muhtarları ziyaretine parti teşkilatının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz yaptığı açıklamada " İYİ Parti olarak planladığımız Mahalle muhtarları ziyaretimiz aslında secim den hemen sonra yapılacaktı ancak Tekrarlanan İstanbul seçimleri nedeniyle biraz uzadı.

23 Haziran İstanbul seçimler sonrası teşkilat mensuplarımız ve meclis üyelerimizle beraber muhtarlarımıza Hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Mahallelerin sorunlarıyla ilgili istisare bulunduk.

İlk proğramımız Cumhuriyet,Çilhane,Büyük Cami ishaklı,ismetpaşa,emirefendi muhtarlıklarını ziyaret ettik.muhtarlıkları ziyaretlerimiz devam Edecektir."Şeklide konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.