Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Bafra`da Koronaya Karşı Eşgüdümlü Mücadele

İlaç ve hijyenik ürünlerde haksız fiyat artışları ihtimaline karşı harekete geçen Bafra Belediyesi, denetimlerinin yanında, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce de ilçe genelinde sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarında hız kesmiyor.

Bafra Belediyesi, ilçede bulunan resmi kurumlar, okullar, merkez ve dış mahallelerdeki camiler pazar yerleri ve ortak kullanım alanlarının yanında, İlçedeki cadde ve sokaklarda da dezenfektasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Korona virüse karşı aldığımız önlemler kadar, sakin kalmak ve moralimizi yüksek tutmak da önemli. Sağlığımız için tüm yetkililer olarak görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanındayız. Sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız. Lütfen zorunlu olmadığınız sürece evlerinizden çıkmayın. Her şey bu sıkıntılı süreci sağlıkla ve güvenle atlatabilmemiz için.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.