Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra’da LGS Hazırlıkları Tamamlandı

İlçemiz okullarında öğrenim gören 2495 8.sınıf öğrencisinin katılacağı Liselere Geçiş Sistemi Sınavı; resmi/özel toplam 36 ortaokulumuzda, 20/06/2020 Cumartesi günü saat 09.30 ve 11.30'da başlayacak ve 2 oturum olarak gerçekleştirilecektir.

Covid-19(koronavirüs) tedbirleri kapsamında, sınav yapılacak okullarımızın dezenfekte işlemleri Bafra Belediyesi Ekipleri tarafından gerçekleştirilmiştir.Ayrıca sınav yapılacak okullarımıza Müdürlüğümüz tarafından, öğrenci ve görevlendirilen öğretmen sayılarına göre dezenfektan, el antiseptiği, maske ve cerrahi eldiven dağıtımı yapılmıştır. Okullarımız tarafından sınav günü okul girişlerinde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dağıtımı yapılacaktır.

Öğrencilerimizin sınav giriş belgeleri okullarımız tarafından çıkarılıp sıralara konulacaktır.

Geçerli Kimlik Belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Öğrenci velilerimiz okul bahçelerine alınmayacaktır.

Sınav Görevlilerimiz temas gerektiren tüm işlemlerde cerrahi eldiven kullanacaklardır.

Soru kitapçıklarının dağıtımı 22 Haziran Pazartesi günü okullardan yapılacaktır.

Sınav güvenliği ve sosyal mesafenin sağlanması için merkezdeki okullarımıza İlçe Emniyet Müdürlüğü, mahallelerdeki(köy) okullarımıza da İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirmeler yapılmıştır.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU; Bu süreçte desteklerini esirgemeyenKaymakamımız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN’e, koronavirüs tedbirleri kapsamındaokullarımızda dezenfekte işlemini gerçekleştirenBelediye BaşkanımızSayın Hamit KILIÇ’a ve öğrencilerimizin sınav sorunsuz bir şekilde katılmaları için yardımcı olan kamu kurumlarına teşekkür ettiğini ve Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava katılacak olan öğrencilerimize başarılar dilediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.