Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra’da Okullarda Konteynırlar Dezenfekte Edildi
 Okul ve cami bahçelerinde ki düzenlemeler, öğrencilere kırtasiye, çanta ve okul kıyafeti yardımları, etkinliklerine desteklerden sonra okullarda ki çöp konteynırlarını dezenfekte etti. Bafra Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından takdirle karşılandı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: İlçemizde belediyemizin her biri personellerimizle, iş makinesi ve araçlarımızla beraber seferberlik halinde çalışmaları yürütmektedir. Bu çalışmalar asfalt, beton yol, kaldırım, çevre düzenlemeleri, sosyal etkinlikler olarak devam etmektedir. Temizlik işleri müdürlüğümüz ilçemizde periyodik olarak yaptığı çöp konteynırlarını dezenfekte çalışmalarını, okullarımızda da yürütmektedir. Okullarımızın ve camilerimizin bahçelerinde çevre düzenlemeleri, kaldırım ve kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmalar devam etmektedir. Eğitime katkımız her zaman devam edecektir. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin savunucusu, yarınlarımızı emanet edeceğimiz umutlarımızdır. Onlar bizlerin mutluluğudur. Her zaman öğrencilerimizin, fedakâr meslektaşlarım öğretmenlerimizin, velilerimizin ve eğitimin yanında olmaya devam edeceğiz.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.