Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra`da Otoparklar Engellilere Artık ücretsiz

Bafra Belediye Meclisi gündemindeki hususları görüşmek üzere Belediye Başkanı Hamit Kılıç Başkanlığında gerçekleştirdiği Şubat Ayı olağan toplantısında, Belediye bünyesinde bulunan otoparklardan engellilerin ücretsiz olarak yararlanmasına yönelik karar alındı.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün engelli vatandaşların Belediye’ye ait açık ve kapalı otoparklardan ücretsiz faydalanması ile ilgili yazısı Bafra Belediyesi Meclis Üyelerince oy birliği ile kabul edilerek yürürlüğe girdi.

Bafra Belediye Başkanlığı ve Meclis üyelerinin aldığı bu karar ilçedeki engelliler tarafından sevinçle karşılandı.

İlçede bulunan engellilere yönelik hassasiyetliyle dikkat ve takdir toplayan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için kararlar alıyor projeler geliştiriyoruz. Bu anlamda Belediyemize ait otoparklardan engelli vatandaşlarımızın ücretsiz olarak faydalanmasını ilgili kararı Şubat ayı olağan Meclis toplantımızda oy birliği ile almış bulunuyoruz. Meclis üyelerimize hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.