Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra’da ramazan öncesi fırın ve kasaplar denetlendi

İlçede hizmet veren fırın ve kasaplara yönelik Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler kapsamında; kasaplarda et saklama dolapları incelenerek etlerin üzerindeki mühür ve etiket kontrolü yapıldı. Fırınlarda ise ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, un depoları, hamur ve ekmek imalatında kullanılan malzemeler sağlık ve hijyen kuralları çerçevesinde titizlikle gözden geçirildi.

Yapılan denetimler sonucunda fırın ve kasapların sağlık ve hijyen açısından herhangi bir olumsuz durum teşkil etmediği, kurallara uygun faaliyet gösterdikleri belirtildi.

Vatandaşların daha hijyenik şartlarda sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimi için ilçede sık sık yapılan denetimleri değerlendiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hemşehrilerimizin standartlara uygun, sağlıklı ve kaliteli hizmete ulaşabilmesi için düzenli aralıklarla denetimlerimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda mübarek ramazan ayı öncesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ilçemizde bulunan fırın ve kasaplarımız denetlendi. Yapılan denetimlerde sağlık ve hijyen açısından herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış olması bizleri oldukça mutlu etti. Sağlıklı, hijyenik, güvenilir ve kaliteli gıdaya erişim doğrultusunda hareket eden ve tüm hassasiyetiyle kurallara uyarak ilçemize hizmet eden tüm esnaflarımıza canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.