Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Bafra`da Şehitler için 103. Mevlit

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 103.ü 25.01.2020 cumartesi günü dernek binasında gerçekleştirildi.

Ocak ayında şehit olan Topçu Er Fahrettin Akkaya,P.Çvş.Dursun Ali Süme, Polis Memuru Ali Kesimoğlu, tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Bafra Müftülüğü vaizi Ahmet Güvenler, Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin, Bafra Gündem Net Haber İmtiyaz sahibi Mahmut Uğur Şahinol, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Bafra Vaizi Ahmet Güvenler ve Bafra Kütüphane görevlisi Nami Çelik tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve duanın ardından ardından program ikramla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.