Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner798

Bafra'da  Şehitler İçin Mevlit düzenlendi
banner852

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı tarafından Bafra öğretmen evinde tüm Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Mevlüt programına Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer URHAL ve eşi Polis Eşleri Derneği Samsun Şube Başkanı Kadriye URHAL, Bafra Belediye Başkanı Hamit. KILIÇ, EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal ERİM, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa AKAR, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdür Yardımcısı Necmettin AYGÜN, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR, Bafra Jandarma Merkez Karakol Komutanı Jandarma Teğmen Hikmet DURSUNOĞLU, Şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Tüm Şehitler için düzenlenen Mevlüt programının ardından şehitlerimiz için dualar edildi.

Anahtar Kelimeler:
Bafraşehitler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876