Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner867

Bafra`da Zabıta Kasapları Denetledi
banner852

Denetimler kapsamında kasaplardaki etlerin mühürleri kontrol edildi, mezbahane harici kesime rastlanmadı, etler mezbahane mühürlü, ruhsatları kontrol edildi, ruhsatsız çalıştıkları tespit edilen kasap esnafa tebligat bırakılarak, ruhsat alması için süre verildi.

Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimler kapsamında, ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, satışa sunulan et ve et ürünlerinin uygunluğu kontrol edildi.

Vatandaşların sağlığı açısından önem arz eden tüm alanlarda denetimlerini belirli aralıklarla gerçekleştiren Bafra Belediyesi Zabıta ekiplerinin denetimlerine devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876