Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra`daki Koku ile ilgili açıklama

İlçemizde son zamanlarda hissedilen rahatsız edici koku ile ilgili olarak, Belediyemiz tarafından şikâyetlerin ilk ortaya çıktığı andan itibaren hassas ve derinlemesine araştırma ve inceleme yapılmıştır.

Zabıta Müdürlüğümüz başta olmak üzere, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ),İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı olarak oluşturulan ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda söz konusu kokuya tarım arazilerine dökülen aşırı miktardaki tavuk gübresinin neden olduğu tespit edilmiştir.

Belediyemiz sorunun belirlenmesinin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nezdinde gerekli işlemleri başlatmış olup, Zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce oluşturulan bilgiler Bakanlığımızın ilgili müdürlüklerine iletilecektir.

İlçemiz ve çevresinde söz konusu kokunun tamamen ortadan kaldırılması ve sebep teşkil eden uygulamaların muhataplarının gerekli yasal işlemlerin yaptırılması noktasında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere ilgili tüm birimler nezdindeki kararlı hassasiyetimizin devam ettiğini;

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyururuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 4 yıl önce

sırrı çözüldü de sorun çözülmedi şuanda balkonda oturamıyoruz kokudan.