Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Bafra`lı Atıcılar Türkiye Rekoru Kırdı
banner852

Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası’nda Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları iki Türkiye rekoruna imza attı

01-06 2019 Tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen yılın son müsabakası Türkiye Havalı Silahlar Federasyon Kupası sona erdi.

Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Madalya ve Rekorlar kırarak Bafra’ya büyük gurur yaşattılar.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan organizasyon, Erdemli Atış Poligon’undaki 10 metre tabanca atışlarında Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerindeki yarışlarda, sporcular dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Minik erkeklerde 294 puan alarak yeni Türkiye rekoruna imza atan Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ahmet Serhat Öztürk birinci geldi.

Aynı branşta Burak Yanıklar da 281 puanla üçüncü oldu.

Bu kategoride takım halinde Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Serhat Ahmet Öztürk, Burak Yanıklar, Hasan Ocak dan oluşan takımı,848 puanla Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu.

Minik bayanlar Havalı Tabanca branşında iki defa Türkiye 2. Bir defada Türkiye 1. Olan kız takımı ise son seride 4. Oldu.

Genç bayanlar Havalı Tabanca branşında da Bafra’ya ve ilk Madalyaları kazandıran Bilge Alev ise 3 puan farkla final atma şansını kaybetti.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun yönetim kurulu üyeleri Gürsel Çobanoğlu ve Ahmet Şen verdi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mersin'de düzenlenen Türkiye Havalı Silahlar Federasyon Kupası'nda rekorlar kırarak dereceler alan, belediyemiz Gençlik Spor Kulübü sporcularını ve teknik ekibi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876