Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Bafralı İşadamından Oğluna Görkemli Sünnet

İş Adamı Murat Sönmez Oğlu için dillere destan sünnet düğünü düzenlediği sünnet töreni Bafra Saklı Bahçe Düğün Salonunda gerçekleşti.

İş adamının oğlu Gülhan Kaşif Sönmez Salona omuzlarda taşıdığı Osmanlı tahtının üzerinde havai fişek gösterileri ile giriş yaptı. Sönmez ailesi sünnet merasimine gelenleri, biricik oğullarının yanında karşıladı.

Sünnet merasimi Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Ardından Minik ilahi gurubu dinlendi ve Gürhan Kaşif sönmez`in Otobiyografisi sinevizyon eşliğinde konuklara gösterildi.

Görkemli sünnet merasimde davete gelenlerin Çocukları için özel palyoncolar hediyeler dağıttı ve çocukları eğlendirdi. Çocuklar için sihirbaz sahne aldığı merasimde ilizyon gösterisi hem çocukları hep davetlileri eğlendirdi.

Soğuk ve sıcak İkramlarla devam eden Sünnet Merasiminde Gülhan Kaşif için Erkeliğe ilk adım attığı, Belge Takdim Töreni de yapıldı.

Takdim törenin ardından Semazenler sahneye çıktı. Muhteşem semazen gösterisinin ardından Dualar eşliğinde sünnet Merasimi Son Buldu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.