Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner797

Bafralı Şair Zerrin' İn Yeni Şarkısı Bizim Şile Fm' De

Bu güne kadar; yüzlerce şiiri bestelenen ve bunlardan 25' i TRT TSM Repaertuarı' na kabul edilen, Bafraı söz yazarı Oktay ZERRİN' in yeni bir eseri daha; İstanbul'dan yayın yapan Bizim FM Şile Radyosu' nda, canlı ve görüntülü olarak seslendirildi.

Emekli öğretmen, şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin in sözlerini yazdığı " İstanbul Gönlümün Deli Çocuğu" adlı şiiri; İstanbul' da ikâmet eden ve birçok TSM Korosu' nda şef ve bestekâr, keman sanatçısı olarak görev yapan Mehmet ERKOÇ tarafından, Nihavend Fantezi makamında bestelendi.

" İstanbul Gönlümün Deli Çocuğu" adlı yeni besteyi; Mehmet ERKOÇ kemanı, eşi Meral ERKOÇ bendiri, bestekâr Engin PEKER udu, şair ve söz yazarı Mehmet KIRKGÖZ de şiirleriyle prorrama renk kattılar.

Canı yayınlanan programı; Bizim FM Şile Radyo Programı Yapımcısı, bestekâr ve İstanbul Kadıköy Gönüllü Merkezi'de, Altıyol Türk Müziği Topluluğu Koro Şefi Taner TAMER sundu.

Programı Türkiye' nin yanı sıra; Avrupa ülkelerinde de izlendi ve çok sayıda izleyici, prorgama yorumlarıyla katılım sağladı.

" İstanbul Gönlümün Deli Çocuğu " adlı şarkının sözleri şöyle:

İSTANBUL GÖNLÜMÜN DELİ ÇOCUĞU

Aşkımın en güzel can hatırası

İstanbul ömrümün deli çocuğu

Yanar sol yan denen işte şurası

İstanbul gönlümün deli çocuğu

Bir değil binlerce anıya ortak

Bastıkça memleket kokuyor toprak

Kim demiş bu şehir unutulacak

İstanbul gönlümün deli çocuğu

Kadıköy, Bebek mi, Vefâ mı dersin

Keder mi, sevinç mi, sefâ mı dersin

Mutluluk, aşk, sevgi, cefâ mı dersin

İstanbul gönlümün deli çocuğu

Oktay ZERRİN- Samsun- Atakum

06- 02- 2021- 23.36

Haber Merkezi- Bafra

https://www.youtube.com/watch?v=az8N6mYj9OI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.