Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Bafralı Şehidi binlerce kişi karşıladı
banner852

Şehidin cenazesi Samsun'a getirildi

Suriye'nin Azez kentine yakın olan Zeytin Dalı Harekatı üs bölgesine 11 Ekim'de YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci'nin (23) cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi.

Şehit Meşeci için Samsun Çarşamba Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Törene Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Albay Recep Ali Üstün, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile şehidin ailesi ve çok sayıda kişi katıldı. 

Oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutu ile aynı uçakta kente gelen anne Fatma Meşeci, "Bugün senin düğünün mü, bayramın mı yavrum?" diyerek, gözyaşı döktü. Şehidin ağabeyi Murat Meşeci de asker selamı vererek, kardeşini karşıladı. Askerlerin omuzlarında taşınan şehit Meşeci'nin tabutu, cenaze nakil aracına konularak, Bafra ilçesine götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876