Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

‘‘BAFRALILAR  SİZİN  MARABANIZ  DEĞİL’’

Kıymetli Bafra’lılar her seçimde Bafra’lı vatandaşlarımız yerel ve genel seçimde yüzde elli civarında AK Partiye oy veriyor.Halis niyetlerle ülkemiz iyi yönetilsin Bafra’ya iyi hizmetler gelsin düşüncesiyle hareket ediyor.16 yıldır Bafra’da Samsun Büyükşehirde Belediye Başkanlıklarında AK Partiye karşılıksız hizmet gelsin diye oy veriyor. Ama Bafra’mızın temel sorunlarına hiç değinilmiyor.Bafra’ya öncelik verilmiyor.

Daha önceki açıklamalarımızda Bafra’nın kanalizasyon sorunu var dedik.Bafra kötü kokuyor dedik.Saski su faturalarını alırken faiş fiyat uygulamaları yapıyor,ama Bafra’nın pis su sorununu çözmek için asbestli olan şehir su şebekesi sorununu çözmüyor dedik. Büyükşehir Belediyesi diğer ilçelerine öncelik veriyor Bafra’ya üvey evlat muamelesi yapıyor dedik.

Büyükşehir Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonundan İller Bankasından Atakum, Canik ve İlkadım İlçelerinin kanalizasyon sorunlarının çözümü için Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’in kredi yetkisi aldığını ve bu ilçelerin yatırım programına aldığını biliyoruz ve Biz de basında İYİ Parti olarak eleştirip Bafra’ya üvey evlat muamelesi yapmasın dedik.

Şimdide Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR Çarşamba’ya yaptığı ziyarette Çarşamba’nın altyapı, kanalizasyon ve su şebekesi sorununu çözmek için proje hazırlatıp İller Bankasından kredi talep ettiğini belirtmiş.

Sanki Bafra’ya inat Bafra’lılara inat hep diğer ilçelere yatırım yapılıyor.Bafra’lı vatandaşlarımız Sizlere yıllardır.hizmet gelsin diye oy veriyor.Bafra ve Bafra’lılarsahipsiz değildir.İYİ Parti her zaman olduğu gibi Bafra’nın sorunlarını dile getirip arkasında duracaktır.Bafra’ya hizmet gelene kadar bırakmayacaktır.Siz Çarşamba’ya , Atakum’a , Canik’e , İlkadım’a altyapı yatırımları yapın Bafra’ya üvey evlat muamelesi yapın.

Bundan sonraki seçimlerde kıymetli Bara’lılar bunların hesabını sandıkta mutlaka soracaktır.

‘’ BAFARALILAR KİMSENİN MARABASI DEĞİLDİR.’’

İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI

Aydoğan YILMAZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.