Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra’mızda bir milli gurur daha

Bafra Gençlik Spor İlce müdürlüğünde görev yapan başarılı Güreşçi Mahmut Büyükkeskin Bafra`yı gururlandırdı.

Samsun bölge hakemi olarak görev yapan Büyükkeskin mayıs ayında Ankara Gazi Üniversitesi Spor bilimleri fakültesinde yapılan milli hakemliğe terfi  yazılı sınavını kazandı.

Sınavdan sonra Haziran ayında yapılan 11 -12 yaş minikler   Türkiye şampiyonasında uygulama sınavına girdi.Uygulama sınavında uluslar arası hakemler ve merkez hakem kurulunun atamış olduğu gözlemciler tarafından minderde maç yöneterek performans sınavında  başarıyla geçen Mahmut Büyükkeskin, Milli Hakem olarak  samsun`un ve Bafra`nın gururu oldu.

Milli Hakemimiz  Büyük Keskin Samsun güreş hakemleri olarak sınavda bölgemizi sorduklarında Samsun diyince, samsun milli hakem yetiştirme  konusunda ne kadar başarılı olduğumuzu söylemeleri bizleri guruldandırdı.Emeği gecen bütün uluslar hakemi Ruhi Koçe Harun Erkan Yılmaz Aksoy hasım murat Öztürk hocalarımıza teşekkür ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.