Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Bafran Giad’dan Omü Rektörüne Ziyaret
banner852

OMÜ rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette tarım teknoparkının Bafra için önemini vurgulayan BAFRAGİAD uzun yıllardır takipçisi oldukları botanik park ve ekolojik turizm projeleri ile Bafra’nın kısa sürede Türkiye’nin hatta dünyanın parlayan yıldızı haline gelebileceklerini söylediler. Tıbbi aromatik bitkiler fakültesine dönüşebilecek ve Karadeniz’in en büyük botanik parkı olabilecek alana sahibiz. Bafra, tarım alanında üniversite ile işbirliği içerisinde yapacağı inovasyonlarla şehir kalkınmasını 20 yıl ileriye atabilecek güce sahiptir. Bu gücün farkına varılmalı ve herkes elini taşın altına koymalı.

Bafra yerleşkesinin sınırlarını yeniden belirleyeceklerini belirten rektör Ünal ; sınırlar belirlendikten sonra yerleşke içerisinde yurt, sosyal tesis ve idari binalarla öğrenciler ve akademisyenler için daha güzel bir eğitim ve yaşam alanı hazırlamak için el birliği ile çalışmanın önemini vurgulayarak zamanla şartlar iyileştirildiğinde yerleşke sınırları içerisinde botanik park ve tarım teknopark alanlarına da yer verileceğini söylediler.

Toplantıya OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı da katıldı. Ziyaretin sonunda BAFRAGİAD başkanı Burak ÖZTURAN, OMÜ rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a, Bafra’yı simgeleyen plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876