Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Bafra`nın Kalkınması İçin Seferberiz
 Kurulduğumuz günden bu yana en önemli misyonumuz olan BAFRA’mızın kalkınması ve gelişmesi için gönüllük esası çerçevesinde tüm gücümüz ve birliğimizle çalışmaktayız.

Son zamanlar da Bafralı vatandaşların haklı isyanları ve bu sesin oldukça yükselmesi karşısında basın açıklaması yapma gereği duyuyoruz.
Yıllardır süregelen üvey evlat muamelesi neticesinde BAFRA’mız hak ettiği yerlerden oldukça uzaktır. Gerek doğal güzellikleri gerek tarımsal faaliyetleri gerekse konumu gereğince önemli bir yere sahip olan ilçemizin tüm projeleri elimizden alınıyor ve başka il ve ilçelerce sahipleniliyor. Tüm Bafralı hemşehrilerimiz gibi BAFRA GİAD olarak bizler de bu durumdan rahatsızlık duyuyoruz. Yıllardır Bafra ile özdeşleşen Kızılırmak Deltası ve Kuş Cenneti ŞİMDİLERDE Samsun Kuş Cenneti olarak nitelendirilmektedir.

Nasıl kaplıcalar Havza ilçemizin doğal bir güzelliği ise nasıl Yeşilırmak Çarşamba ilçesi ile özdeşleşmiş ise nasıl Kunduz Yaylası ve Şahinkaya Kanyonu Vezirköprünün ise Kızılırmak Deltası ve Kuş Cenneti de Bafra’nın bir güzelliği ve Bafra’nın parçasıdır.

Bugüne kadar Bafra’nın ve Bafralıların sessizliği neticesinde Bafra’nın elinden alınmış TEKEL’i, tutulmamış sözleri, çalınmış projeleri geçmişte kalmıştır. Biz BAFRA GİAD olarak Bafra’nın ve Bafralı hemşehrilerimizin sesi olacağız ve Bafra’nın kara tarihine perde çekeceğiz. Baframıza ve Baframızın tüm değerlerine sahip çıkmak ve Baframızı markalaştırmak ve bu markayı tüm platformlarda tanıtmak adına ne gerekiyorsa yapmaya, bu noktada kurulduğumuz ilk günden buyana olduğu gibi her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız.

Bu kapsamda Kızılırmak Deltasının ve Kuş Cennetinin ilçemizin doğal bir güzelliği olduğu her kesim tarafından bilinmelidir. Bizler Bafra’nın genç işadamları olarak şehrimize tarafından bilinmelidir. Bizler Bafra’nın genç işadamları olarak şehrimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.