Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafraspor Arma sevdalısı 2 yöneticiden 7 TRANSFER

Pandemi nedeni ile askıya alınan amatör lig 1,5 yıl aradan sonra bu hafta sonu başlıyor.

1930 Bafra spor Sezon hazırlıklarına yeni yönetim kurarak başladı.

Edindiğimiz bilgiye göre yeni yönetim erken havlu attı.`

Bafra kamuoyu oluşturup O sene bu sene diyen 1930 Bafraspor “Armana Sahip Çık” sloganı Hedefin Bölgesel Amatör Ligi olduğunu söyleyen geçmiş dönem Hacıabispor yöneticisi şimdilerde BafraSpor basın sözcüsü Nihat Kale Önderliğinde yapılan transferler sonucu ligin başlamasına ramak kala bafraspor`un 11 topçusu paralarını alarak kaçtı.

“O Sene Bu Sene” fark etmez biz Armamıza her sene sahip çıkarız diyen eski Bafraspor yöneticileri HAKAN İPEK ve Murat ÇELİK Son dakika taşın altına elini değil tüm bedenini koyarak 7 tane transferle hem başkan Fatih YILDIZ`a ve BafraSpor`a sahip çıktı.

1930 Bafraspor`un yeni dönemi tüm gerçekleri yaşananları 08.11.2021 pazartesi günü Bafraspor ve Hacınabispor macı sonra Kaleme alacağımızı Buradan belirmek isteriz.

İşte son dakika Bal liginden Transferler.. Okan Avcı (orta saha), Yakup Dodo (forvet), Bilal Basar, (kaleci) Oktay Aydın Okan Yılmaz ile anlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir dost 2 yıl önce

Hacınabispor içinden geçer yalandan para saçmışlar….

Avatar
Kandırıldık 2 yıl önce

Paraları alıp kaçtılar mi ? Paralarını alamadıkları için mi gittiler? 10 senedir bafrayi kandırıyorlar, bari şimdi yapmayın ☺️ bu yorumu da ekran görüntüsü alıyorum, umarım yayınlarsanız

Avatar
mecnun 2 yıl önce

bafrada birlik beraberlik bitmiş spor bitmiş gözün aydın Bafra

Avatar
misafir 2 yıl önce

28 bin lira alıp giden topçu varmış yazık yazık bafranın çoçupuna gelince 3 kuruşu hesaplarsınız. elın adamı alıyor gıdıyır parayı...

Avatar
Bafralı 2 yıl önce

Her zaman ne olursa olsun kendi memlekitinde oynarsan para alamaz bir de istersen senden kötüsü olmaz,ben bafralı olarak yıllarca dışarda oynadım ancak 1 sezon başı memlekete sahip çıkalım diye oraya tekrar geldim ama yine bizden kötüsü olmaz.Kendi şehrinin kendi evladına sahip çıkılmıyorsa bu iş zaten başlamadan bitmiş demektir.Koskoca Bafra da hiç mi topçu yok yazık gerçekten.