Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Bafraspor Evcispor Maçı Mesaisine Başladı

SAMSUN Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor  ligin 15 haftasın da kendi sahasın da konuk edeceği ligin  başka iddalı ekiplerinden ve lig ikincisi  Terme Evcispor maçının hazırlıklarına başladı.

1930 Bafraspor  Pazar günü kendi sahasın da oynayacağı  zorlu Terme Evcispor maçının hazırlıkların eski şehir stadyumu Çimsahasın da Teknik Direktör Mahmut Topal nezaretinde başlayan atreman ilk olarak ısınma hareketleri, düz koşu,  5 - 2 top çalışması ve yarı alan da çift kale  son buldu.

Antreman sonrası 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, bu hafta kendi sahasın da konuk edecekleri ligin ikinci sırasın da yer alan zorlu  Terme Evcispor maçının değerlendirmesinde artık ligin ikinci yarısın  da kolay maç olmadığını ve hatta ligin ilk yarısından  daha zorlu çekişmeli  maçların tüm takımları beklediğini söyledi.

Topal, Terme Evcispor karşına kart cezalısı ve sakat futbolcumuz yok, tam kadro ile bu zorlu karşılaşmaya hazırlandıklarını belirtti.

Topal, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamamıza rağmen 1930 Bafraspor'a yakışmayacak bir futbolla ligin en genç takımına karşı vasat bir futbol sonrası 2 - 1 galip geldiklerini, bu futbolla ligi forse edemeyebiliriz, o yüzden her maçta çok dikkatli olmaları gerektiğini belirttti.

Topal, Atakent maçından sonra  futbolcularımız ve teknik heyet olarak dersimizi aldık. 

Bundan sonra 1930 Bafraspor'a yakışır futbolu sahada sergilememiz lazım, çünkü ligin 14 haftasın da oynanan karşılaşmalar sonrası, ligin ikinci yarısı çok çetin mücadeleli karşılaşmalar sahne olacağı ve  1930 Bafraspor olarak bu zorlu maçlara kontsantere olarak çalışıyoruz.

Ligin 15 haftasın da kendi sahamızda konuk edeceğimiz ligin ikinci sırasın da yer alan zorlu Terme Evcispor maçının hazırlıklarına ara vermeden takım olarak devam ediyoruz. Gerçekten çok zor bir karşılaşma bizleri bekliyor, bunun farkındayız hafta içi yapacağımız taktik  çalışmalarla Terme Evcispor maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız.

Bizleri ligin ikinci yarısında 12 final maçı bekliyor. 

Bu final maçlarından ilkini Pazar günü ligin ikinci sırasın da yer alan  Terme Evcispor' a karşı vereceğiz. Dediğim gibi artık ikinci yarı kolay maç yok, hata yapmayan takım bu ligin sonunu getirir. Artık telefesi olmayan 12 resmi maç oynayacağız. Ona göre her maçta çok dikkatli olmak zorundayız.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, ligin ikinci yarısı için transfer yaptık, ama çokta zorlandıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısına her takım kadrosuna aldığı futbolcularla takviye yaptı. Bu da oluyor ki  ligin en altındaki ve üstündeki takımların nasıl bir mücade içine  gireceği belli oluyor.  Bizde 1930 Bafraspor olarak bütçemize göre 3 - 4 transfer yaptık. Hem kadroyu korumak, hemde paramıza göre transfer yaptık. Bazı futbolcu kardeşlermizle ile görüşmeler devam ediyor, eğer bütçemize uygun olursa 1 - 2 transfer yapmak istiyoruz. Fazla transfer yapıp takımın iskilesini  veya kimyasını bozmak istemiyoruz.

İnşallah bu transfer yaptığımız futbolcu kardeşlermiş takımımıza erken uyum sağlarlar dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.