Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Bafrasporda Kongresiz Yönetim mi Seçildi
banner852

Bafrasporda Kongresiz Yönetim mi Seçildi

Bafraspor bugün ki TFF 1.lige kadar yükselmiş, rekorlar kırmış bir büyük kulüptür. Sonra amatöre kadar düşünce Hentbol için kurulan Bafra Belediyespor ile birleşerek adını Bafra Belediyespor aldı. 14 yıl amatör ligde mücadele etti. Sayısız Samsun Şampiyonu oldu. Ama bir türlü 3.lige çıkmak için grupları aşıp 3.lige çıkamadı. Ya penaltılar ile elendi. Ya hakem hataları ile kaybetti. Yada futbolcu ihanetlerine uğradı. Hep hüsranları yaşadık. 2007 yılında Ordu’da oynanan final maçını kazanarak 3.lige çıktık. Sonra 2 şehit 1 gazi verdik. Ertesi yıl 3.lig grup şampiyonu olduk. Gruplarda 1 gol farkı ile 2.ligin kapısından döndük. 2009 -2010 sezonunda ise küme düştük. Bu arada takımın Bafraya mal olması için bu büyük marka yaptığı kongre ile belediye ismini bırakarak 1930 Bafraspor ismini aldı. İki sezon sonra 2012-2013 sezonunda tekrar 3.lige çıktık. Bir sonraki sezon ise tekrar bölgesel amatör lige çıktık. Oradan da Samsun süper amatör lige düştük.

FATİH YILDIZ İLE 5 YIL YALAN OLDU

Merhum Başkan Tuncay Özçamca’dan sonra göreve iddialı bir şekilde gelen Fatih Yıldız dönemi başladı. Bu dönemde sürekli yönetim kurulu istifaları yaşandı. Yönetim kurulu üyeleri istifa ediyor. Fatih Yıldız sürekli başkan kalıyordu. Bafraspor için çocuk oyuncağı olan süper amatör ligden 5 yıldır bölgesel amatör lige çıkma başarısı olmadı. 5 yılda bu yönetim değişikleri nasıl yapıldı. İstifa edenler ise neden istifa etti kimse anlayamadı.İstifalar sonrası herkes hem başkana hem spora küstü ve bafraspor bir adım ileri gidemedi. Açık ve şeffaf bir dönem yaşanmadı.

BAŞKAN FATİH YILDIZ KONGRELER YAPILDI MI? AÇIKLAMALI

Bu kadar sık yönetim değişti. Sürekli yeni isimler göreve geldi. Şimdi yine yeni isimler yönetim kurulu üyesi olarak basınımıza yansıdı. Bu değişikler yedek yönetim kurulu üyeleri mi ile tamamlanıyordu. Yada olağan veya olağanüstü kongreler için yönetim kurulu kararı alıp, gazetede yayınlanıp yeni yönetim kurulu üyeleri kongrede seçilip bu şekilde mi yapılıyordu. Başkan Fatih Yıldız bu konuları bir açıklama ile Bafra halkı ile paylaşmalı. 1930 Bafraspor’un 2021-2022 sezonu yönetimi Basına kapalı yasal olmayan bir şekilde yapılmamalıdır. Açık ve şeffaf bir anlayış ile yönetilmeyen Bafra spor birilerinin rant kapısı değildir. Dün Bafra spor hakkında atıp tutanlar başka kulüplere destek verenler bugün Bafra sporun yönetimde olmamalıdır. Bafraspor Bafra’nındır. Kimsenin babasının çiftliği değildir.

KAYMAKAM DERNEKLER MASASINI HAREKETE GEÇİRMELİ

1930 Bafrasporda 5 yıldır yaşanan bu kapalı ve başarısız sürece Bafra Kaymakamımız el koymalıdır. Dernekler masasını görevlendirerek kongreleri incelenmeli, eksiklikleri tamamlanmalı. Borçları nedir herkes bilmeli ve sonrada halkın bildiği ve duyacağı şekilde kongrenin ilanları yapılarak tüzüğe göre bir kongre yapılmalıdır. 1930 Bafrasporda kim başkan olacak kim yönetimde yer alacak bizi ilgilendirmiyor. Bizi 200 binden fazla Bafralının markası ve başarıları ilgilendiriyor. Bu 5 yıldır başarısız geçen dönemin bitmesi tekrar başarı için yola çıkılmalı. Bir sezonu daha kaybetmemeliyiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876