Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

BafraTur'dan Kurban Bayramı mesajı

BafraTur Servis Taşımacılığı , Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak,

Taşımacılık sektöründeki şoförlerimize, Bafra ve bölge halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

BafraTur İşletme sahibi Levent Aydıner Kurban Bayramı mesajında;”Üyelerimizin ve vatandaşların huzurlu ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni ediyorum  ifadelerine yer verdi.

AYDINER;”Bayramlar dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, başarışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı’na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin,müşterilerimizin, Bafra ve bölge halkının, Kurban Bayramını kutlayarak sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmesini temenni ederim şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.