Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Başarılı okul müdürü Demir'e yeni görev çıktı

Bafra'nın başarılı okul müdürlerinden olan 2 çocuk babası Vedat Demir Yalova Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Daha önceleri , Galip Öztürk Anadolu Lisesi, Bafra Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi ve en son Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olan Vedat Demir tahin oldu.

Tarım Meslek Lisesinde döner sermaye işletmesi kurmuştu.

Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, tarım alanındaki süs bitkileri, bahçe bitkileri ve peyzaj dallarında üretim ve satış yapılması amacıyla döner sermaye işletmesi kurmuştu.

Bafra Belediyesi’nin sağladığı tohum desteği ile Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin uygulama bahçesinde 2021 yılında 7 dönümlük arazide üretilerek hasat edildikten sonra tohumluk olarak ayrılan ata tohumları toprakla buluşturdu.

En son yaptığı projede, Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tarım ve Orman Bakanlığının Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında, Alparslan Mahallesi'ndeki Milli Eğitim Bakanlığına ait kullanılmayan 30 dekar alanı tarıma kazandırdı.

Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü bir çok projede başarı kazanan Vedat Demir şimdilerde ise Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yardımcı olarak atandı.

HaberOvası ailesi olarak kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.